Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Sira Rego (IU) exigeix ​​la dimissió d'Ayuso en defensa de la sanitat i demana al PP que deixi de "retallar la vida"

L'eurodiputada d'Unides Podem i portaveu federal d'Esquerra Unida, Sira Rego, ha exigit aquest diumenge la dimissió de la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, en defensa de la sanitat pública i ha demanat al Partit Popular que deixe de "retallar la vida".


Que Ayuso i els del PP deixen de recortanos la vida, els serveis públics i les condicions laborals del personal sanitari", ha reclamat Rego en declaracions durant la multitudinària manifestació per la sanitat pública que ha tingut lloc hui a Madrid.

Rego ha ratllat aquesta mobilització de "importantíssima", en un "dia també molt important a Madrid", que, ha lamentat l'eurodiputada, és un dels llocs d'Europa "on més ha descendit l'esperança de vida en els últims anys".

"Això té molt a veure amb la laminació dels serveis públics i amb la pèrdua d'un dret fonamental com és el de l'accés a l'atenció primària de qualitat", ha avisat.

Així, ha cridat la ciutadania a "continuar mobilitzant-se": "Cal barallar des dels carrers i des de les institucions i, sobretot, cal mobilitzar-se de cara a les pròximes eleccions autonòmiques per a tirar-los".

Contador

Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon