Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Segueixen les actuacions de la segona fase del Pla d'Inversions de la Diputació al carrer Trinquet de Vilamarxant

Xavier Jorge, alcalde de Vilamarxant, i Gabriel Castellano, regidor d'Obres i Serveis, han supervisat durant la jornada de hui els treballs que s'estan desenvolupant al carrer Trinquet per a comprovar que avancen segons el que es preveu. 

De fet, a principis de març començaran les actuacions d'asfaltat en aquesta via. Entre les accions que avancen a bon ritme es troba el desmantellament de les línies telefòniques i de llum així com en la retirada dels pals de fusta que estan en les voreres i que impedeixen el trànsit dels vianants.

També ha començat la construcció de desguassos per a solucionar els problemes que provoquen habitualment les pluges quan són torrencials. També estan finalitzades les actuacions en els accessos als garatges dels habitatges perquè puguen #realitzar amb normalitat.

L'alcalde de Vilamarxant, Xavier Jorge, ha recordat el compromís amb els veïns que suposen aquestes actuacions: "Les obres al carrer Trinquet avancen a bon ritme i prompte podrem veure els resultats finals. Continuem treballant per a millorar tots els carrers de Vilamarxant, independentment de la seua proximitat, o no, al nucli urbà", ha afegit el primer edil.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon