Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Segona edició de la Gala d'Empresaris del Polígon de Vilamarxant

Durant la gala, les persones participants van poder estrényer les relacions entre les diferents empreses així com amb els representants municipals que van intervindre durant esta.

L'alcalde de la localitat, Xavier Jorge, va participar activament en esta cita que va comptar amb la presència de representants de la Mancomunitat del Camp de Túria i de la Federació de Polígons Empresarials de la Comunitat Valenciana (FEPEVAL).

Víctor Sanchis, regidor de Promoció Econòmica, va explicar que des del Consistori "estem treballant hui en el futur empresarial de Vilamarxant recolzant als nostres empresaris, treballant amb ells per a saber les seues necessitats i donar resposta a les seues necessitats".

"Des del nostre govern sempre estarem al costat dels empresaris que són els que ens ajuden a generar riquesa i que la nostra ciutadania aprofite les oportunitats que sorgeixen d'ells", va afegir.

Finalment, Xavier Jorge, alcalde de Vilamarxant, també va destacar la labor dels empresaris: "Des del primer moment som molt sensibles amb els nostres sectors productius. Hem tingut una legislatura amb una conjuntura econòmica molt adversa i, no obstant això, els índexs econòmics amb el nostre govern continuen creixent".

"No sols és economia, per a nosaltres la millor política social és que tots tinguem treball", va postil·lar el primer edil.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon