Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Robert Raga reivindica la gestió realitzada en Riba-roja en la seua presentació com a candidat pel PSPV per a l'alcaldía

L'acte ha tingut lloc en la Botaia de Riba-roja amb la presencia del secretari provincial Carlos Bielsa, el secretari d'organització del PSPV José Muñoz y la secretària general del PSPV al Camp de Túria Lola Celda junt a Benjamí Mompó secretari general de JSPV

El Psoe-Pspv de Riba-roja presenta a Robert Raga com a candidat a les pròximes eleccions amb una reivindicació a la labor de modernització i transparència realitzada

El PSPV de Riba-roja de Túria ha presentat aquest cap de setmana a Robert Raga com a candidat a les pròximes eleccions municipal del 28 de maig amb una reivindicació a la labor realitzada durant les dues últimes legislatures. L'acte públic es va celebrar en el conegut edifici municipal de la Botaia en el qual es van reunir gents tant de la localitat com de la resta de la comarca de Camp de Túria, a més de diversos col·lectius, urbanitzacions i associacions que van voler conéixer les propostes del PSPV de Riba-roja.

Raga va reivindicar la gestió realitzada al llarg de les dues últimes legislatures sota governs “socialistes i de progrés” en els quals Riba-roja de Túria “ha progressat enormement i hem situat al nostre municipi en el mapa de les localitats que aposten per la igualtat d'oportunitats i un respecte profund cap a la pluralitat i la llibertat de les persones i la transparència en tots els àmbits de l'ajuntament”.

El candidat del PSPV de Riba-roja de Túria va realitzar un recorregut pels principals sectors de la localitat on s'ha notat un major progrés, especialment amb la millora en els serveis municipals com la neteja viària o la recollida de residus sòlids, la seguretat ciutadana, la construcció de les infraestructures i comunicacions, el descens de l'atur o l'augment de les inversions públiques de la resta d'administracions, la Diputació de València, la Generalitat o l'Estat.

Sota el lema de la precampanya “Riba-roja en positiu”, Raga va tendir la mà a la resta de partits polítics del municipi per a fer una localitat més “pròspera”, va subratllar que “vinc a parlar i a treballar per a sumar i per al que ens preocupa” al mateix temps que va demanar als veïns i les veïnes “siguen del partit que siguen” a sumar-se a un projecte que només persegueix un objectiu “millorar la vida de les persones en un poble millor”.

L'acte de presentació va comptar amb la participació de destacats càrrecs orgànics del PSPV, com José Muñoz, secretari d'organització del PSPV, que va enaltir les polítiques de “Ximo Puig i les inversions que permeten noves o millors infraestructures en municipis com Riba-roja, també les polítiques destinades a impulsar la instal·lació en la Comunitat de noves empreses i la creació de llocs de treball”.

La secretària general del PSPV al Camp de Túria, Lola Celda, va destacar l'increment “notable” de les inversions que les diverses institucions públiques destinen als ajuntaments i va reivindicar “les polítiques progressistes enfocades a les persones, a l'economia i a la transparència que ha marcat un abans i un després”.

Per part seua, el secretari provincial del PSPV a València, Carlos Fernández Bielsa, qui no va poder assistir, va enviar un missatge de felicitació al candidat de Riba-roja al qual va definir “com un alcalde treballador, pròxim i totalment bolcat en la millora del seu poble i en la millora de la vida dels seus veïns”.

Finalment, Benjamí Mompó, secretari general de Joves Socialistes del País Valencià, va redundar en el paper “dels joves, el seu compromís i el seu activisme i les polítiques per a ajudar-los, en particular en matèria d'habitatge o d'economia domèstica”.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon