Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Rescatades sis persones a l'incendi d'un habitatge a la Pobla de Vallbona

Efectius de bombers han rescatat a sis persones en l'incendi d'un habitatge en el municipi de La Pobla de Vallbona (València) que havien quedat confinades a l'interior de la finca.

El Consorci de Bombers treballa des de les 14.18 hores d'aquest dissabte per a sufocar el foc, amb tres dotacions dels parcs de Torrent, Montcada i Burjassot amb sergent de Torrent, han requerit fonts del cos provincial.

L'incendi ha afectat la primera planta d'una finca de tres altures i la façana, al carrer Hernán Cortés de la citada localitat, han indicat les mateixes fonts.

Els bombers han hagut de rescatar a sis persones que havien quedat confinades a l'interior de la finca, evacuant-les a l'exterior. Posteriorment, han sigut ateses pels mitjans sanitaris.

El foc s'ha donat per controlat a les 15.10 hores i a partir d'aqueix moment els bombers treballen per a acabar d'extingir-lo i revisar els diferents habitatges.



Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon