Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Puig convoca una reunió per a canalitzar l'ajuda valenciana a Turquia i Síria

   El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha convocat per a aquest divendres 10 una reunió entre les conselleries implicades per a coordinar l'ajuda valenciana a les zones afectades pels terratrèmols a Turquia i Síria.

   "La Comunitat demostrarà una vegada més que és profundament solidària", ha manifestat a l'inici de la sessió de control a Les Corts, després d'expressar la solidaritat del Consell amb aquest "immens drama humà" que suma ja més de 15.000 morts.

   Puig ha ressaltat que hi ha 60 bombers valencians mobilitzats a aquests països i ha avançat que en la reunió d'aquest divendres participaran les conselleres de Cooperació, Rosa Pérez Garijo, i Interior, Gabriela Bravo, al costat dels organismes implicats en l'ajuda.

   D'altra banda, el segon dia de ple de les Corts ha arrancat amb un minut de silenci per les morts de la presidenta del sindicat CSI·F, Alicia Torres, i l'exdiputat autonòmic Andrés Ballester.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon