Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Professorat de l'Eliana es forma en matèria de protecció de la infància i l'adolescència

L'Ajuntament de l'Eliana està duent a terme, des d'el mes de novembre passat, un cicle de formació dirigit als claustres de professors i professores de tots els centres educatius del municipi, tant públics com privats, en matèria de protecció de la infància i l'adolescència. Aquestes jornades, que es prolongaran fins al segon trimestre del curs escolar 2022/2023, estan sent impartides per personal tècnic de l'àrea de Polítiques Socials i tenen com a objectiu millorar els mecanismes de protecció integral a través d'una bona detecció dels casos de risc o vulnerabilitat i un adequat abordatge d'aquestes situacions.

Igualment, amb aquestes xarrades es busca generar un espai d'actualització davant els nous protocols de notificació per a l'atenció soci-educativa infantil i protecció de l'alumnat menor d'edat, establits per la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives. Una nova normativa que defineix com actuar davant una possible situació de necessitat de caràcter ordinari o urgent, segons la gravetat o indicadors de risc detectats.

María José Valenzuela, edil de l'àrea, ha posat en valor el foment dels Serveis Socials d'Atenció Primària Bàsica per la coordinació amb els diferents centres educatius de la localitat, "ja que aquests són referents en la intervenció amb casos de possible necessitat de protecció social".


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon