Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Pels tràgics successos de Vilamarxant l'Ajuntament decreta dos dies de dol oficial

El dimarts 28 DE FEBRER, ES GUARDARÀ UN MINUT DE SILENCI A LES PORTES DEL CONSISTORI A PARTIR DE LES 12 HORES

L'Ajuntament de Vilamarxant lamenta el tràgic succés ocorregut durant el matí de hui en un habitatge del nucli urbà on ha sigut trobat mort un xiquet.

El Consistori vol expressar les seues condolences als familiars i amics davant este fatal esdeveniment en el qual un menor ha mort.

Els fets 

Una dona de 36 anys presumptament ha matat aquest dilluns al seu bebé d'onze mesos i, amb posterioritat, s'ha llançat des de la terrassa d'un edifici a la localitat valenciana de Vilamarxant, segons han confirmat a Europa Press fonts coneixedores dels fets. La mare està ingressada en un hospital de València.

   La Guàrdia Civil ha obert una investigació després que aquest dilluns al matí s'haja trobat a una dona ferida al carrer després de precipitar-se des d'un terrat, segons han informat fonts de l'institut armat.

   En inspeccionar l'edifici i seguint un reguero de sang que els agents han localitzat, els guàrdies civils han trobat el cos sense vida d'un bebé d'onze mesos en el traster del terrat des d'on s'ha precipitat la dona al carrer.

   Fins al lloc dels fets s'ha traslladat una unitat del SAMU l'equip mèdic del qual ha assistit a la dona, de 36 anys, per politraumatisme i, després d'estabilitzar-la, ha sigut evacuada a un centre hospitalari de València, segons la informació del Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU).

Xavier Jorge, alcalde de Vilamarxant, ha decretat dos dies de dol oficial, així com que les banderes de l'Ajuntament onegen a mitja asta en senyal de dol.

Demà, 28 de febrer, es guardarà un minut de silenci a les portes de l'Ajuntament en memòria del menor mort a les 12 hores.

“Des del Consistori lamentem el terrible succés i ens mantenim cautelosos per la gravetat del viscut hui al nostre poble. Esperem que la Guàrdia Civil avance en la investigació i esclarisca les causes de la mort del menor”, ha explicat el primer edil, Xavier Jorge.
  


    Crónica CT * ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon