Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Paterna injecta en 8 anys més d'1 milió d'euros en el comerç local a través del Xec Bebé de 300€

L'Ajuntament de Paterna ha injectat més d'1 milió d'euros en aquests últims 8 anys a través del Xec Bebé, que concedeix 300€ a totes les famílies paterneres que tenen, adopten o acullen a un/a xiquet/a. En els últims 7 anys, s'han entregat un total de 3.033 d'aquests xecs, que han suposat una inversió directa de 909.900 euros, als quals cal afegir els 150.000 euros consignats per a aquest 2023.

Aquesta ajuda, que l'Executiu Socialista va iniciar en 2016, té com a objectiu ajudar a les famílies paterneres i fer costat al comerç local de la ciutat. Només en 2022, va permetre repartir 414 targetes i injectar 124.000 euros en els establiments comercials locals adherits a aquesta iniciativa.

Referent a això, el regidor de Comerç de Proximitat, Fernando Carrión, ha destacat que "aquesta ajuda no sols suposa un suport econòmic per a les famílies *paterneras sinó també una injecció directa per als comerços", al mateix temps que ha recordat que "Paterna és un dels municipis que major nombres de naixements registra i increment de població acumula".

Les sol·licituds per a la present convocatòria poden realitzar-se fins al 30 de novembre de 2023 per part de totes les famílies en les quals s'haja produït un naixement, una adopció legal o un acolliment de duració superior a 6 mesos en el municipi, entre l'1 de novembre de 2022 i el 31 d'octubre de 2023.

El tràmit es pot realitzar de manera telemàtica a través de la seu electrònica de l'Ajuntament en l'adreça sede.paterna.es, on també es podran consultar tota la documentació necessària, o bé en el Servei d'Informació i Atenció a la Ciutadania (SIAC).

En aquest enllaç consten tots els comerços del municipi adherits a la campanya on es pot utilitzar la targeta del Xec Bebé.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon