Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria, Vilamarxant, Benissanó, Benaguasil, Olocau, Gàtova...

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Paterna injecta en 8 anys més d'1 milió d'euros en el comerç local a través del Xec Bebé de 300€

L'Ajuntament de Paterna ha injectat més d'1 milió d'euros en aquests últims 8 anys a través del Xec Bebé, que concedeix 300€ a totes les famílies paterneres que tenen, adopten o acullen a un/a xiquet/a. En els últims 7 anys, s'han entregat un total de 3.033 d'aquests xecs, que han suposat una inversió directa de 909.900 euros, als quals cal afegir els 150.000 euros consignats per a aquest 2023.

Aquesta ajuda, que l'Executiu Socialista va iniciar en 2016, té com a objectiu ajudar a les famílies paterneres i fer costat al comerç local de la ciutat. Només en 2022, va permetre repartir 414 targetes i injectar 124.000 euros en els establiments comercials locals adherits a aquesta iniciativa.

Referent a això, el regidor de Comerç de Proximitat, Fernando Carrión, ha destacat que "aquesta ajuda no sols suposa un suport econòmic per a les famílies *paterneras sinó també una injecció directa per als comerços", al mateix temps que ha recordat que "Paterna és un dels municipis que major nombres de naixements registra i increment de població acumula".

Les sol·licituds per a la present convocatòria poden realitzar-se fins al 30 de novembre de 2023 per part de totes les famílies en les quals s'haja produït un naixement, una adopció legal o un acolliment de duració superior a 6 mesos en el municipi, entre l'1 de novembre de 2022 i el 31 d'octubre de 2023.

El tràmit es pot realitzar de manera telemàtica a través de la seu electrònica de l'Ajuntament en l'adreça sede.paterna.es, on també es podran consultar tota la documentació necessària, o bé en el Servei d'Informació i Atenció a la Ciutadania (SIAC).

En aquest enllaç consten tots els comerços del municipi adherits a la campanya on es pot utilitzar la targeta del Xec Bebé.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
** Pots deixar un comentari manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies **

Cap comentari :

Mastodon