Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Paterna augmenta en un 50% la seua xarxa de videovigilància i aconseguirà les 450 càmeres de seguretat


L'Ajuntament de Paterna incrementarà en un 50% la xarxa de càmeres de videovigilància instal·lades per tot el terme municipal i les seues àrees industrials, aconseguit els 450 dispositius de seguretat que graven imatges a temps real.

Així ho ha anunciat hui l'Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, en la roda de premsa oferida en les instal·lacions del Centre de Control de Videovigilància de la Policia Local de Paterna al costat del Cap de la Policia Local, Rafael Mestre, i la Tinenta Alcalde de Seguretat, Nuria Campos.

El primer edil ha revelat que "pròximament s'augmentarà amb 150 cambres més aquest sistema de seguretat, que va començar a funcionar en 2021 i només durant l'any passat va facilitar més de 600 actuacions policials, no sols de la Policia Local de Paterna, sinó també de la Policia Nacional i la Guàrdia Civil".

"Actualment, tot el municipi està vigilat amb les diferents entrades i eixides de Paterna cobertes per aquesta xarxa i els nous dispositius de videovigilància s'implantaran per a reforçar encara més les zones interiors", ha detallat Sagredo.

En aquesta ampliació s'invertiran 402.325 euros i s'instal·laran 150 cambres més, que se sumen als més de 660.000 euros invertits de la primera fase del projecte i les més de 300 cambres implantades, aconseguint en total més d'1 milió d'euros d'inversió en seguretat del municipi i 450 cambres.

Les cambres instal·lades funcionen a través de la xarxa d'enllumenat Led públic de la ciutat, permetent que el sistema funcione més ràpid i amb major resolució.

En aquest sentit, el Cap de la Policia Local de Paterna ha explicat que "una de les qüestions més rellevants en aquest sistema és el software, que permet l'enregistrament d'imatges, així com la detecció de més de 150.000 matrícules de vehicles diàriament, identificació facial, entre altres característiques", al mateix temps que ha assenyalat que "quan el programari llig una matrícula d'un vehicle que figura com robat o en seguiment, salta una notificació perquè els agents puguen començar l'operatiu necessari".

Aquest sistema de videovigilància es complementa amb la Unitat de Drons de la Policia Local, el sistema Senticnel i el Projecte GUARDIAN, fent així de Paterna i de les seues zones industrials i espais naturals, una ciutat totalment segura i protegida.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon