Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Oltra: 'Una companya de Compromís em va dir que el PSOE em volia enviar al Senat'

L'exvicepresidenta i exconsellera d'Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra, ha assegurat aquest dijous que una companya de Compromís li va advertir que el PSOE li volia "enviar al Senat", afirmació a la qual ha revelat que va contestar que en la Cambra Alta la coalició ja tenia a Carles Mulet, qui "ho fa de puta mare". "No li podia substituir perquè no ho puc fer millor que ell", ha expressat.

"A mi em volien enviar --al Senat--, t'ho jure, m'ho va dir una --companya-- de Compromís, que els del PSOE em volien enviar al Senat", ha revelat Oltra durant l'acte de presentació del llibre 'Carles Mulet, una temporada al Senat', del senador de Compromís Carles Mulet, després de criticar que aquesta cambra s'havia convertit en "un cementeri d'elefants" on requeien els polítics quan "els retiraven de la vida pública".

L'exvicepresidenta de la Generalitat, que ha centrat bona part de la seua intervenció a comentar assumptes sobre la Cambra Alta i el seu funcionament i, alhora, lloar el treball que Mulet desenvolupa en aquesta, ha assegurat que a la seua companya de coalició li va contestar llavors que al Senat ja estava Carles Mulet, qui "ho fa de puta mare". "No li podia substituir perquè no ho puc fer millor que ell", ha expressat.

Oltra ha carregat contra les pràctiques de determinats partits polítics que van propiciar que la ciutadania "assumira col·lectivament" que el Senat era un òrgan "absolutament inútil". "Aquesta que ha sigut alcaldessa, l'enviem al Senat", ha ironitzat sobre aquest tema.

"Era on es derivaven a les persones que havien estat en primer línia política i, per a no enviar-los a la seua casa, ho feien al Senat", ha criticat. Enfront d'això, ha defensat la labor del representant de Compromís en la cambra, de qui ha assegurat que ha arribat a marcar "un abans i un després". "El Senat era el cementeri dels elefants", ha sostingut.

Oltra ha reivindicat que la Cambra Alta és un òrgan "important" i, com a tal, ha incidit en la necessitat de dotar-li de "més utilitat" així com de "una altra funció" sota "l'encaix de la Constitució" perquè evitar que siga un òrgan "de segona lectura".



Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon