Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Mazón (PP) porta a Feijóo, Aznar i Rajoy a València en ple judici contra Rus, el Yomqui dels diners i Francisco Camps

Com si estiguera planificat per a tapar els ressons judicials, o perquè els jutges no els han acompanyat en l'agenda. El partit de Mazón ha volgut donar-se un bany de notícias i de gents presentant a la myoría dels candidats a les eleccions de maig.

"Amiguito del alma" i mil, dos mil, tres mil, cuatro mil....doce mil

L'acte no ha tingut en compte l'escàndol que es continua vivint aquests dies amb les declaracions en els jutjats de l'expresident Francisco Camps en el qual s'han pogut veure els crits que li donava en corredors al que va ser, en el seu moment i segons els jutges, el seu "encarregat de negocis i de campanyes" "el bigots" i "amigo del alma": "me vas a joder la vida"

Pel seu costat Rus, s'enfronta a un judici en el que es torna a recordar el recompte de bitllets que van poder escoltarse per tota la Comunitat Valenciana (mil, ddos mil, tres mil, quatre mil, ....dotze mil), etc. A més de la confessió ja d'11 dels tants zombis que estan sent jutjats. És a dir contractacions amb diners públics a persones que realment no treballaven, sinó que s'aprofitaven de la "generositat dels gestors del PP" per a tindre sou i seguretat social, malgrat no realitzar cap activitat.

Els expresidents del Govern José María Aznar i Mariano Rajoy han abrigallat de nou aquest diumenge al líder del PP, Alberto Núñez Feijóo, en la XXVI Intermunicipal que s'ha celebrat a València, una de les peces més cobejades pel PP davant les eleccions autonòmiques i municipals del pròxim 28 de maig.

Feijóo va aconseguir aquest dissabte en la capital del Túria la foto de la 'reconciliació' entre Aznar i Rajoy, després d'anys de distanciament. A la nit, els va tornar a reunir en un sopar distés al costat dels 'barons' territorials que s'han desplaçat a aquest conclave.

I aquest diumenge, davant més de 4.000 càrrecs i afiliats del PP reunits en el Museu de les Ciències Príncep Felip, Aznar i Rajoy han tornat a acompanyar al president del PP, una imatge conjunta que ha encés a un auditori que corejava a l'uníson 'president, president' i agitava banderes d'Espanya i del partit.

València és una plaça clau per al PP davant les eleccions de maig i així ho ha reconegut el propi Feijóo públicament, conscient que una victòria en aquesta regió l'ajudarà en la seua carrera cap a Moncloa a final d'any. "Que tremole Ximo Puig perquè ja es va i que somriga la Comunitat Valenciana perquè ja ve el canvi", ha asseverat el presentador de Mazón, arrancant un fort aplaudiment dels assistents.

Mentre demà els jutges seguiran i el PP de sempre tornarà als jutjats.

La vida segueix i el dilluns tornarem a oir declarar als zombis, als 11 que ja han arribat acords amb el Fiscal perquè reconeixen els fets i al Yomqui dels diners, que depenent de  d'on bufe el vent, tornarà a reconéixer que tot el va organitzar ell seguint les instruccions de Rus, o que tot és un muntatge de la Diputada d'Esquerra Unida Rosa Pérez. En fi, es veurà pels canals normals.


JS


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal