Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Marina Heredia proposa un recorregut pels pals del flamenc en el seu concert a Les Arts

La ‘cantaora’ granadina actua al Teatre Martín i Soler divendres que ve, 24 de febrer

Alba Molina, el 19 de maig, completa les actuacions de ‘Les Arts és Flamenc’ en la temporada 2022-2023

El cicle 'Les Arts és Flamenc' rep divendres que ve, 24 de febrer, a les 20.00 hores, Marina Heredia, reconeguda com una de les grans dames del cant flamenc actual, que proposa un recorregut pels diferents pals flamencs en la seua actuació al Teatre Martín i Soler.

El guitarrista José Quevedo 'Bolita', Paquito González en la percussió i Anabel Rivera i Víctor Carrasco en les palmes i cors acompanyen la 'cantaora' granadina, que oferirà al públic valencià un variat repertori amb 'soleás', alegries, tangos, malaguenyes, 'tonás', rumbes, seguidilles, buleries, fandangos o cants de Llevant, entre altres.

Filla de Jaime Heredia 'El Parrón' i neta de Rosa Heredia 'La Rochina', Marina Heredia porta l'art i el sentiment flamenc en la sang. Posseïdora d'una veu amb personalitat, plena de color i de matisos, que maneja amb una tècnica formidable adquirida de l'entorn familiar d'artistes i veïns que es reunien en festes privades a l'Albaicín granadí que la va veure nàixer.

Guanyadora de nombrosos premis i amb una important carrera discogràfica, Marina Heredia és, a més, una de les intèrprets més cotitzades a escala internacional de l'obra 'El Amor Brujo' de Falla, partitura que ha cantat amb les formacions de major prestigi com les simfòniques de Chicago i San Francisco o la Mahler Chamber Orchestra, amb la qual, sota la direcció de Pablo Heras-Casado, va enregistrar l'obra per a Harmonia Mundi.

Les localitats per al concert de Marina Heredia tenen un preu únic de 30 euros. Alba Molina, el 19 de maig, completa les actuacions de 'Les Arts és Flamenc' en la temporada 2022-2023.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon