Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Loriguilla posarà en marxa un projecte per a millorar la seguretat viària de la rotonda d'entrada al municipi

L'Ajuntament de Loriguilla, amb l'objectiu de millorar la seguretat viària de la rotonda d'accés al municipi, està reparant l'enllumenat públic de la zona i adequant l'enjardinament del terreny. A més, podarà les palmeres de la rotonda perquè les càmeres de seguretat instal·lades puguen gravar correctament.

D'altra banda, l'alcaldessa Montse Cervera s'ha reunit in situ amb els tècnics municipals i els de la Diputació de València per a concretar l'execució d'un pas de vianants amb senyalització horitzontal i vertical en la zona.

Cervera ha explicat que el projecte ja està elaborat i va ser enviat divendres passat a la Diputació. També ha afegit: «Des de l'Ajuntament estem tramitat el projecte amb celeritat, ara només estem esperant l'autorització expressa de la institució, perquè la verbal ja la tenim. Quan tinguem l'aprovació oficial per part de Diputació ens posarem a la feina».

Des de l'Ajuntament asseguren que aquest projecte és «molt important», ja que permetrà als veïns poder anar caminant a treballar al polígon i passejar tranquil·lament pels voltants del poble, sense assumir riscos.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon