Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Loriguilla acull una de les jornades dels Jocs Esportius Municipals

#loriguilla

El pavelló municipal de Loriguilla va acollir el passat cap de setmana la semifinal i final d'handbol de la categoria cadet dels Jocs Esportius Municipals. L'alcaldessa Montse Cervera i el regidor Carlos Rodados foren presents durant les trobades i van ser els encarregats d'entregar les medalles als participants.

Segons estimen des del Consistori, entre 400 i 500 persones es van desplaçar fins a Loriguilla per a gaudir com a públic d'aquesta jornada esportiva.

Això, sens dubte, suposa un impacte econòmic molt positiu per als locals d'hostaleria del municipi que, gràcies a l'acolliment d'aquest esdeveniment i altres de la mateixa categoria per part del Consistori, veuen com a millora la seua activitat.

D'aquesta manera, l'Ajuntament continuarà fomentant l'esport en el municipi i farà tot el possible perquè cada vegada més persones coneguen Loriguilla i totes les seues bondats.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon