Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'OAC de Llíria implanta un nou sistema d'atenció organitzad


La ciutadania podrà realitzar tràmits en l'Oficina sense cita prèvia o també sol·licitant-la prèviament a través dels mitjans habituals


La regidora d'Interior i Modernització, Fina Torrijo, ha informat que l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) "ha vingut implantant de manera experimental, des de principis d'any, un nou sistema d'atenció organitzada. D'esta manera, les persones que acudeixen a este servei municipal poden realitzar els tràmits municipals encara que no hagen sol·licitat cita prèviament".

L'Ajuntament aplicarà totalment este sistema a partir del mes de març. L'horari de l'oficina serà de dilluns a divendres, de 8.30 a 14.00 hores. S'assignarà un nombre màxim d'atencions per dia per a la ciutadania que acudisca sense cita prèvia.

"Amb esta mesura, es pretén donar als nostres veïns i veïnes un millor servei i garantir el dret de la ciutadania per a relacionar-se amb l'Administració", ha manifestat l'edila.

Igualment, "encara que hi haja llibertat per a triar l'opció que millor s'acomode a cada persona amb este sistema d'atenció organitzada, recomanem l'ús de la cita prèvia per a evitar possibles esperes innecessàries, en el cas que es produïsquen moltes sol·licituds en el mateix dia", ha afegit Fina Torrijo. 

La cita prèvia es pot demanar per telèfon o a través de l'App i web municipal. De la mateixa manera, existeix l'opció de realitzar els tràmits administratius des de casa amb la Seu Electrònica.

Les persones majors de 65 anys i amb diversitat funcional continuaran sent ateses sense cita prèvia com es realitza des de març del passat any, per a facilitar la relació d'aquests col·lectius amb l'Ajuntament.

A més, el Consistori està estudiant l'ampliació d'este nou sistema a altres serveis municipals. No obstant això, en estos departaments es continuarà atenent sense cita a aquelles persones que justifiquen degudament la urgència de l'actuació administrativa que necessiten realitzar.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon