Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Llíria sensibilitza sobre els ODS i la sostenibilitat mitjançant el projecte 'In/Sostenible' del Fons Valencià per la Solidaritat


El municipi acull diverses activitats per a acostar a la ciutadania els Objectius de Desenvolupament Sostenible i en les quals s'incideix en el ODS 12


Llíria acollirà estos dies diferents activitats basades en el ODS 12 (Producció i consum responsables) del projecte "In/Sostenible", desenvolupat pel Fons Valencià per la Solidaritat. L'objectiu d'esta iniciativa és acostar els Objectius de Desenvolupament Sostenible a la ciutadania per a fomentar maneres de consum i producció sostenibles i sensibilitzar al voltant d'hàbits per a garantir un creixement sostenible.

En concret, el centre Multiusos de la localitat edetana alberga l'exposició "Un camí cap a la sostenibilitat", que pretén donar a conéixer els 17 ODS de l'Agenda 2030, i aprofundint en el ODS 12. Esta mostra, inaugurada per l'alcalde Joanma Miguel divendres passat, es podrà visitar fins al pròxim 20 de febrer, en horari de dilluns a divendres, de 9.00 a 14.00 hores i de 17.00 a 20.00 hores.

Dins d'esta programació d'activitats del projecte, també es realitzarà, el divendres 17 febrer a les 18.00 hores, a l'Espai Jove, el contacontes teatralitzat "Anem a cercar un tresor", amb la finalitat de sensibilitzar i conscienciar els xiquets i les xiquetes de Llíria sobre la necessitat i urgència de canviar els hàbits i la forma de consum per a no acabar amb el planeta.

D'altra banda, l'alumnat dels centres educatius de la localitat també podrà participar en l'activitat didàctica "Soc conscient de quin consum faig", amb reflexions sobre la situació del planeta i l'anàlisi d'alternatives per a realitzar una producció i consum més sostenibles.

Llíria acull el projecte "In/Sostenible" dins del marc de l'educació per al desenvolupament i la ciutadania global que s'ofereix a les entitats locals sòcies del Fons Valencià per la Solidaritat, les quals sumen esforços i recursos des del municipalisme valencià i la descentralització per a treballar conjuntament per una justícia global.

Fons Valencià per la Solidaritat
El Fons Valencià és l'associació d'entitats locals de la Comunitat Valenciana que té com a objectius realitzar i finançar projectes de cooperació internacional i d'educació per al desenvolupament, amb les aportacions econòmiques que cada any fan els seus socis. Actualment, el Fons compta amb 137 entitats locals valencianes sòcies, 128 ajuntaments i 9 mancomunitats, i concentra les seues actuacions de cooperació descentralitzada a l'Equador, Bolívia i El Salvador, així com en països en situacions d'emergència. Així mateix, realitza projectes de sensibilització cap a un desenvolupament humà, equitatiu, just i sostenible entre la població de les entitats locals sòcies del Fons, i a la ciutadania valenciana en general.

exposición

Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon