Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Llíria invertirà 341.000 € en la reurbanització de diversos carrers de la Vila Vella


Les obres, que donaran principi esta setmana, afecten les vies Vila Antiga, Mare de Déu i Pompeu

L'Ajuntament de Llíria té previst iniciar demà l'execució del projecte de reurbanització de diversos carrers de la Vila Vella. Esta actuació compta amb una inversió de 341.386 euros.

La intervenció afectarà la plaça Vila Antiga, el carrer de la Mare de Déu i un tram de Pompeu. Entre les millores que es realitzaran, es troba la pavimentació amb llambordes per a donar continuïtat a la resta de vies de l'entorn, i també contemplen la renovació de les instal·lacions urbanes soterrades.

El regidor Obres, Francesc Fombuena, ha assenyalat que este projecte "té com a objectiu millorar l'accessibilitat amb la nova pavimentació i dignificar els importants entorns patrimonials de la Vila Vella, incrementant la seguretat viària i la comoditat del veïnat, així com de totes les persones que visiten el barri".

L'Ajuntament de Llíria també ha informat que, amb motiu d'estes obres, no es podrà accedir amb vehicle als carrers afectats des de demà dijous i fins a la finalització dels treballs de reurbanització.

"Entenem que, com tota obra, pot suposar un trastorn per al veïnat durant el temps d'execució, als quals sol·licitem comprensió, perquè una vegada conclosos els treballs, seran els primers beneficiats per esta actuació", ha comentat Francesc Fombuena. 
 


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon