Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Llíria acull una de les accions centrals de la celebració del Dia de l'Arbre a la Comunitat Valenciana

La consellera de Transició Ecològica, Isaura Navarro, ha assistit hui a la plantació de diferents espècies al Parc de Sant Vicent


Llíria ha acollit ahir matí l'activitat principal, a la província de València, de la campanya 'Arrelats a tu' que promou la Generalitat Valenciana amb motiu de la celebració del Dia de l'arbre 2023.

La consellera de Transició Ecològica, Isaura Navarro, ha assistit hui a l'acció de plantació de diferents espècies al Parc de Sant Vicent, en la qual també ha estat acompanyada per l'alcalde de la localitat Joanma Miguel i la regidora de Medi Ambient Consuelo Morató.

Més 160 xiquets i xiquetes de l'alumnat de 4t ESO dels col·legis Sant Vicent i Sant Miquel, i de la Fundació del València Club de Futbol, han participat en esta activitat que servirà per a repoblar este est emblemàtic espai natural del municipi. En total, s'han plantat 800 espècies vegetals de pins, quejigos i lledoners.

L'acció organitzada per l'Àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament de Llíria ha comptat també amb la col·laboració del Consorcio Valencia Interior que ha subministrat el compost necessari per a plantar els arbres.

 "La nostra ciutat s'ha sumat, un any més, a la celebració del Dia de l'Arbre que pretén també servir per a conscienciar als més joves en la conservació del nostre entorn natural i la sostenibilitat", ha destacat la regidora de Medi Ambient, Consuelo Morató.

De la mateixa manera, "estes noves plantacions beneficiaran els ecosistemes i la biodiversitat de la zona", ha recordat. 



Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon