Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'hospital Arnau de Vilanova posa en funcionament les noves instal·lacions per a pacients immunodeprimits

El Departament de salut València Arnau de Vilanova Llíria ha posat en funcionament la Unitat d'Aïllament per a pacients del Servei d'Hematologia i Hemoteràpia.

Aquesta Unitat està dotada amb els últims avanços tecnològics per a l'atenció dels pacients oncohematológicos. D'aquesta manera, aquest projecte col·loca a l'Hospital Arnau de Vilanova més prop de l'excel·lència en l'atenció a aquests pacients.

El servei d'Hematologia i Hemoteràpia va augmentar la cartera de serveis que ofereix a la població d'aquest departament de salut fa més de 10 anys, amb l'administració de quimioteràpia intensiva en tots els grups de pacients que el requerisquen.

Així mateix, va tindre lloc l'acreditació d'una Unitat que permetera efectuar trasplantaments autòlegs de progenitors hematopoètics en els pacients en els quals es trobava indicat.

El principal objectiu del departament de salut Arnau de Vilanova -Llíria i del Servei d'Hematologia i Hemoteràpia ha sigut millorar l'atenció als seus pacients. Les 5 habitacions que componen aquesta Unitat permetran un aïllament protector complet, recomanat per als pacients hematològics immunodeprimits amb un risc elevat de contraure infeccions.

Per a això, s'han aïllat físicament les habitacions, dotant-les d'una millora en la climatització i aconseguint tindre una pressió positiva respecte de l'exterior amb la creació d'una exclosa, un sistema que permet major renovació d'aire a les habitacions, i un bany amb accés directe des de l'habitació.

A més, es milloren els revestiments de les habitacions, fent d'aquestes instal·lacions idònies per a l'estada d'aquests pacients en aquest centre hospitalari.

Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon