Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana reuneix els municipis valencians de l'Agenda Urbana

L'Ajuntament de l'Eliana, en col·laboració amb el periòdic InfoTúria, ha organitzat una jornada informativa sobre l'Agenda Urbana. Sota el títol 'Els municipis 2030, les ciutats del futur' les cinc localitats pilot de la província seleccionades en una llista de 121 de tota Espanya: l'Eliana, Torrent, València, Alzira i Castelló compartiran experiències al voltant de la posada en marxa del projecte impulsat pel Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana.

L'acte tindrà lloc aquest divendres, a les 9 hores, en el Centre Sociocultural i comptarà amb la intervenció dels responsables polítics i tècnics encarregats de desenvolupar l'Agenda Urbana en les seues localitats. En el debat, moderat per una periodista d'InfoTúria, els participants exposaran el seu full de ruta amb les accions a dur a terme per l'administració local fins a 2030 i el camí cap a possibles aliances de futur amb altres municipis comunitaris o entitats com la Xarxa de Ciutats Intel·ligents.

La taula comptarà amb l'assistència de Diego Gómez, alcalde d'Alzira, Óscar Noguera, alcalde de Castelló, el regidor d'Estratègia, Innovació i Economia de Torrent, Andrés Campos, Jordi Peris, Coordinador General d'Estratègies Urbanes i Agenda Sostenible de l'Ajuntament de València i el regidor elianer de Participació Ciutadana i Modernització de l'Administració, Jorge Pérez Comeche. 

L'alcalde, Salva Torrent, que serà l'encarregat d'obrir l'acte, ha convidat a la ciutadania a participar en la jornada i conéixer així el projecte de ciutat que servirà a centenars de municipis de model per a donar resposta als reptes, problemes i necessitats que tenen les ciutats del segle XXI.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon