Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana organitza un curs de fotografia mòbil per a joves

L'Ajuntament de l'Eliana està organitzant un nou curs gratuït de fotografia mòbil dirigit a la població jove d'entre 12 i 30 anys. D'aquesta manera podran aprendre a traure-li el màxim partit a través d'una formació pràctica de 10 hores de duració.

El curs estarà impartit per un professional de la fotografia i se celebrarà la vesprada dels divendres 3 i 10 de març i el matí del dissabte 4 a l'Escola de Formació de Persones Adultes (EPA). La places estan limitades a 15 i seguiran l'ordre d'inscripció a través del formulari habilitat per a l'ocasió abans del dia 24 de febrer. 

Les persones que desitgen rebre més informació poden contactar amb l'àrea de Joventut o a través del correu electrònic elijove@leliana.es.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon