Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana organitza un curs de fotografia mòbil per a joves

L'Ajuntament de l'Eliana està organitzant un nou curs gratuït de fotografia mòbil dirigit a la població jove d'entre 12 i 30 anys. D'aquesta manera podran aprendre a traure-li el màxim partit a través d'una formació pràctica de 10 hores de duració.

El curs estarà impartit per un professional de la fotografia i se celebrarà la vesprada dels divendres 3 i 10 de març i el matí del dissabte 4 a l'Escola de Formació de Persones Adultes (EPA). La places estan limitades a 15 i seguiran l'ordre d'inscripció a través del formulari habilitat per a l'ocasió abans del dia 24 de febrer. 

Les persones que desitgen rebre més informació poden contactar amb l'àrea de Joventut o a través del correu electrònic elijove@leliana.es.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon