Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana obri un nou espai de participació amb el I Fòrum Jove

L'Ajuntament de l'Eliana ha organitzat, per primer vegada, un Fòrum Jove amb l'objectiu de crear un nou espai obert a la participació, on les persones d'entre 12 i 30 anys puguen proposar idees que, posteriorment, es veuran plasmades en el disseny de noves polítiques juvenils municipals.

En aquesta primera trobada podran definir els seus problemes i necessitats i establir fórmules per a resoldre-les. I es realitzarà mitjançant activitats dinamitzades, jocs i un espai on berenar junts. L'acte tindrà lloc divendres que ve, 10 de febrer, a les 18 hores en el Centre Sociocultural.

L'edil de Joventut, Jorge Pérez Comeche, ha posat en valor aquesta iniciativa d'innovació democràtica que naix amb el propòsit de mantindre una línia de diàleg oberta i duradora perquè el Consistori puga recaptar els interessos i inquietuds de la gent jove elianera que es traduïsca després en accions concretes.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon