Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria, Vilamarxant, Benissanó, Benaguasil, Olocau, Gàtova...

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana llança una Oficina d'Atenció a la Ciutadania mòbil

L'Ajuntament de l'Eliana llançarà aquesta setmana un nou servei per a acostar l'administració pública als veïns i veïnes. Es tracta de l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania (OAC) mòbil i estarà, de moment, disponible un dimecres al mes en la zona del mercat de 10 a 14 hores.

L'objectiu és ampliar la xarxa d'atenció a la ciutadania, acostant l'administració local a un major nombre de persones. Les funcions d'aquesta oficina mòbil seran les d'atendre, orientar i assessorar a elianers i elianeres que acudisquen a sol·licitar informació, requerir documentació o a proposar suggeriments o peticions.

L'àrea de Participació Ciutadana instal·larà per a això una carpa roja, encara que aquesta iniciativa serà ampliable i podrà visitar altres punts estratègics de la localitat, depenent de les necessitats de les i els veïns.
 


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
** Pots deixar un comentari manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies **

Cap comentari :

Mastodon