Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana es va sumar al Dia Internacional de la Dona i la Xiqueta en la Ciència

L'Ajuntament de l'Eliana es va sumar ahir, 11 de febrer, al Dia Internacional de la Dona i la Xiqueta en la Ciència amb una campanya de sensibilització dirigida a centres educatius i ciutadania en general, amb la finalitat de visibilitzar i incentivar la presència de xiquetes i joves en carreres STEM (Ciència, Tecnologia, Enginyeria i Matemàtiques).

Les dones suposen el 55,2% de l'alumnat matriculat en estudis de grau de 1r i 2n cicle, encara que la distribució en funció de l'àmbit d'estudi és molt desigual. Mentre que en Educació, Salut i Serveis Socials el percentatge de dones supera el 70%, en Ciències no supera el 49,1%, en Enginyeria, Indústria i Construcció no aconsegueix el 30% i en Informàtica només representa el 12,9%.

Els estereotips i rols de gènere condicionen des de la infància les eleccions personals, inclosos els camins professionals.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon