Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'alumnat de l'IES Pla de Nadal de Loriguilla comptarà amb un nou servei de bus llançadora

L´alumnat de l´IES Pla de Nadal resident a Loriguilla i La Reva podrà gaudir d´un servei especial d´autobús a partir del 15 de febrer. Així, es dóna solució a la demanda que les famílies i la comunitat educativa plantejava a l'Ajuntament a l'inici de curs.

L'Ajuntament, després d'escoltar les queixes de pares i mares, tant de Loriguilla com de la urbanització La Reva, es va posar en contacte amb el regidor de Riba-roja del Túria encarregat de l'àrea, Rafael Gómez Sánchez, per resoldre un problema que s'arrossega des de ja fa molts anys.

El servei es prestarà els dimecres i divendres, ja que aquests dies lalumnat ha desperar més duna hora lautobús normal. L'autobús recollirà l'alumnat al mateix institut a les 14.05 hores i farà el trajecte directe a Loriguilla i Reva.

Des del Consistori asseguren que durant tots aquests mesos de curs escolar s'ha buscat la millor manera de tractar l'assumpte i que tinga continuïtat en el futur. També fan una crida perquè qualsevol altre alumne o alumna que estudiï en un altre institut del poble veí, es pose en contacte amb les adreces del centre per saber si podria acollir-se també a aquest servei.

 


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon