Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament de Serra beca el transport de 46 estudiants

El pròxim curs 23-24 augmentarà la partida d'ajudes fins els 5000 €


L'Ajuntament de Serra beca el transport de 46 persones del municipi que estudien ensenyaments no obligatoris. Una xifra que ha augmentat en 15 persones més respecte de l'exercici anterior. Les ajudes tenen com a finalitat ajudar les famílies empadronades al municipi que compten amb estudiants de batxillerat, cicles formatius i universitats.

Els beneficiaris de la convocatòria rebran en breu l'ajuda amb quantitats que van des dels 76,73 € fins als 103,73 € en funció dels criteris de baremació inclosos a les bases reguladores. L'alumnat beneficiari ha vist incrementada la quantitat final rebuda al quedar romanent positiu a la partida després del repartiment inicial.

L'ajuntament continua apostant per ajudar la joventut del poble amb este programa de beques transport amb una dotació de 4000 €. "És una prioritat per a aquest ajuntament ajudar a les famílies amb filles i fills que continuen els seus estudis més enllà de l'ensenyament obligatori" comenta l'alcaldessa de Serra, Alicia Tusón.

Per a la convocatòria d'enguany, curs 2023 2024 que eixirà a la tardor, el consistori ha augmentat en mil euros la quantitat destinada a estes beques. En total l'alumnat es podrà beneficiar d'unes beques al transport que repartiran 5000 € per ajudar l'economia familiar del veïnat.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon