Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament de Paterna millorarà els CEIP Antonio Ferrandis i La Font amb una inversió de 1,6 milions d'euros


L'Ajuntament de Paterna durà a terme una sèrie d'obres de millora en els col·legis públics del municipi CEIP Antonio Ferrandis i CEIP La Font, amb un pressupost total de més de 1,6 milions d'euros, a través del Programa Edificant. L'Equip de Govern socialista portarà la proposta a ple aquest mes per a la seua aprovació formal.

Tal com ha destacat el regidor d'Atenció a la Infància i Educació, David Fortea, "gràcies a aquesta actuació podem optimitzar les instal·lacions dels centres escolars CEIP Antonio Ferrandis i CEIP La Font i, per tant, millorar l'experiència de la comunitat educativa dels centres".

El pressupost de 862.132 euros per a CEIP Antonio Ferrandis se centrarà en la reparació de patis, adequació de cuina, fusteria exterior, reforma de banys, així com la tanca perimetral.

D'altra banda, amb una inversió de 815.230 euros destinada al CEIP La Font es posarà en marxa la reparació de cobertes, jocs i ombres del pati, fusteria exterior i tendals.

Aquesta intervenció, que en el seu moment va ser sol·licitada pels centres educatius, es realitzarà a través del Programa Edificant i permetrà que el consistori implemente tota una sèrie de millores.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon