Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament de Llíria retira, en 2022, més de 175.000 quilos de residus voluminosos en abocadors incontrolats


El Consistori recorda que ofereix un servei gratuït de recollida de trastos vells a domicili per a evitar estes conductes incíviques


La Regidoria de Gestió de Residus de l'Ajuntament de Llíria ha informat que, al llarg de 2022, ha recollit més de 175.000 quilos de residus voluminosos depositats indegudament en abocadors incontrolats de tot el terme municipal.

La regidora responsable de l'àrea, Mª Cruz García, recorda que l'abandó de mobles i estris vells als espais públics "suposa un dels majors problemes que tenim per a mantindre net el nostre municipi, perquè a més de les molèsties que genera per a la ciutadania i la mala imatge que dona, l'Ajuntament ha de dedicar un important nombre de recursos per a retirar estos residus".

"Estem parlant que en cada servei que realitza la brigada municipal, es recullen una mitjana d'entre 500 i 1.000 quilos de residus voluminosos que s'han depositat sense previ avís en llocs que no estan destinats per a això", ha assenyalat Mª Cruz García.

Per este motiu, l'Ajuntament de Llíria ha hagut de reforçar el servei de neteja d'abocadors incontrolats per a poder atendre l'augment d'estes conductes incíviques que omplin el terme municipal de fem i tractar de millorar esta situació.

Cal recordar l'Ajuntament de Llíria disposa d'un servei gratuït de recollida de trastos vells a domicili que funciona setmanalment. S'ha de sol·licitar prèviament a través del telèfon 962798282 o l'App o web municipal. Les persones usuàries han de depositar els residus a la porta de la seua casa segons el dia assignat per a cada ruta.

"Volem conscienciar que l'ús d'este servei és de gran importància per a evitar la proliferació d'estos abocadors incontrolats, així com del necessari tractament dels estris domèstics i el seu reciclatge per a cuidar el nostre entorn", ha recalcat la regidora de Gestió Residus.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon