Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'aeroport de Castelló augmenta un 65% l'oferta de vols a Budapest i Katowice amb 250 operacions programades el 2023

L'aeroport de Castelló té previst incrementar un 65% l'oferta de vols a Budapest i Katowice en aquest 2023 respecte a l'any passat. Les dues rutes, operades per Wizz Air, es reprendran aquesta primavera amb quasi 250 vols programats entre ambdues.

La consellera de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Rebeca Torró, ha destacat que l'aeroport de Castelló veurà potenciada en aquest 2023 la seua connectivitat, "gràcies a la posada en marxa de noves línies regulars i a l'augment de la capacitat de les ja existents". "Aquesta conjunció de factors permetrà que l'aeroport mantinga una senda de creixement en el present any, contribuint a la internacionalització del sector turístic de Castelló", ha afegit.

Les rutes de Budapest i Katowice reforçaran de manera substancial la seua oferta de vols en comparació a l'any passat.

La de Budapest es reprendrà a la fi de març i funcionarà fins a finals d'octubre amb dues freqüències setmanals. L'ampliació del calendari d'operacions suposarà que s'oferisquen en aquest 2023 un total de 124 vols (en tots dos sentits), enfront dels 86 de l'any passat.

Per part seua, la de Katowice està previst que es reactive al maig amb dues freqüències setmanals, que s'elevaran a tres durant la temporada alta de l'estiu. La línia ofereix en aquest 2023 un total de 120 vols enfront dels 62 de l'any passat.


Les rutes de Katowice i Budapest sumen per a la present campanya 244 vols, enfront dels 148 de 2022, la qual cosa suposa un increment del 65%.


La potenciació d'aquestes connexions se suma a la de la ruta de Londres (Ryanair), que duplicarà la seua capacitat. En l'actualitat disposa de dues freqüències setmanals, que s'elevaran a tres a la fi de març i a quatre a partir de juny.


D'altra banda, l'aeroport de Castelló incorporarà pròximament tres noves rutes: la de Düsseldorf, que arranca el 26 de març; Porto, el 28 de març; i Roma, el 3 de juny.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon