Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La tercera edició del Festival d'Art & Gastronomia - FestIN -, ha presentat una àmplia oferta per a tots els públics amb preus molt assequibles

 #FestIN clausura la tercera edició amb el cartell de complet en les activitats proposades

Del 3 al 12 de febrer 18 propostes i un total de 16 seus repartides per tota València, a les quals s'han sumat enguany espais singulars de Riba-roja, Llíria i Gandia.

 El Festival d'Art & Gastronomia de València 2023,  FestIN, ha completat aquest cap de setmana la seua àmplia oferta cultural i gastronòmica. Al llarg d'aquests deu dies s'han celebrat un total de 18 propostes repartides en 16 seus diferents per la ciutat de València, a més de Llíria, Riba-roja i Gandia, que també han tingut la seua aportació al festival.

Cada espai ha oferit una proposta diferent amb l'objectiu de crear un calendari d'esdeveniments que, en conjunt, han servit per a acostar i conjuminar d'una manera singular art i cultura, donar major protagonisme als espais culturals de la ciutat de València i oferir experiències diferents en clau gastronòmica.

El Regidor de Turisme i Internacionalització de l'Ajuntament de València, Emiliano García, assegura que “conjuminar art i gastronomia, dues dels clústers més importants de la ciutat de València, posa en valor els nostres productes de proximitat i el talent dels nostres cuiners”.

A més, segons García, “totes les propostes que hem tingut en aquesta edició parteixen de la creativitat i el talent que tenim, tant en el sector cultural com gastronòmic de la ciutat, i de la província, i són francament immillorables”.

En FestIN s'ha pogut integrar pintura, arquitectura, música, i òpera com a part d'un peculiar menú. Totes les propostes comptaven amb places limitades i al llarg d'aquests deu dies, dotze de les propostes han arribat a penjar el cartell d'aforament complet.

Aquesta tercera edició de FestIN s'ha desenvolupat en seus tan diverses com el Centre del Carme de Cultura Contemporània (CCCC), Shiras Galeria, IVAM, Palau de les Arts, Caixaforum, Bombes Gens, Celler de PROAVA, Set Espai d’Art, La Trini Espai d’Art, Museu de Belles arts, Galeria Ana Serratosa, Sala Russafa, Gabinet de dibuixos, Galeria Rosa Sants i Jorge López. I ja fora de València en el Palau Ca La Vila de Llíria, també en Riba-roja o el Palau Ducal de Gandia.

Entre els partners gastronòmics que han participat hi ha hagut xefs de referència, a més de cellers o productes/marques de delicatesen valencianes. El barman Iván Talents; el restaurant Mascaraque; Pablo Ministro, xef de Contrapunt; el restaurant de Caixaforum; Lluch Wine & Gastronomy; el xef Ricard Camarena; València Club Cuina; la xef Carito Lourenço de Fierro; el xef Román Navarro de Tonyina i Anyora; l'enòleg valencià Jaume Tarazona; prestigiosos ‘bartenders’ com Denys Cherkasov i Carlos Wagner; Cellers Hispà-Suïssos; Donya Petrona o els xef Miquel Ruiz, Joan Clement, Jordi Andrés i Rubén Moreno, completen la llista d'aquesta tercera edició de FestIN.

FestIN és una iniciativa de l'Ajuntament de València, a través de Visit València, en col·laboració amb Turisme Comunitat Valenciana i la Diputació de València.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon