Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La neteja torna a la normalitat el polígon Masia de Comte de Loriguilla després de l'incendi

El regidor Manuel Cervera, en representació de l'àrea de Medi ambient de l'Ajuntament de Loriguilla, s'ha citat aquest matí amb els agents del SEPRONA, la Policia Local i els responsables de la fàbrica que va patir un terrible incendi dissabte passat per a valorar els danys i determinar com procedir a la neteja del polígon.

En la reunió s'ha deixat clar que la situació ja està totalment controlada, «però encara queda el tractament de les aigües residuals resultants del treball de bombers, així com de l'aigualeig i neteja dels vials afectats del polígon», han apuntat des de l'Ajuntament. Els responsables de l'empresa afectada s'han compromés a ajudar en els treballs de neteja i facilitar la labor dels agents mediambientals, mostrant una total predisposició i col·laboració.

El SEPRONA ha pres mostres de la bassa que van construir alguns voluntaris de Loriguilla in situ per a contindre l'abocament. Una vegada es conega la naturalesa i possible toxicitat de les aigües embassades, es procedirà a la seua aspiració per mètodes mecànics i a la retirada de terres contaminades en cas que medi ambient ho requerisca.

L'Ajuntament de Loriguilla s'ha posat a la disposició de la conselleria de Medi ambient per a tractar l'assumpte de la manera més ràpida i segura possible.

Així mateix, el Consistori vol agrair públicament el treball dels bombers, cossos i forces de seguretat desplaçades a la zona, així com als voluntaris que van voler ajudar a controlar l'abocament i que també van proporcionar aigua i aliments a les persones encarregades de sufocar l'incendi.



Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon