Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Mancomunitat treballa per a convertir-se en territori innovador

  


La Mancomunitat Camp de Túria continua treballant per a convertir la comarca en un territori innovador. Per aquest motiu, i per a donar a conèixer tots els projectes que es desenvolupen en aquest àmbit, des de l'ens supramunicipal s'ha mantingut una reunió de treball a Districte Digital en Alacant amb la Directora General d'Innovació, Sonia Tirado.

La cita, que ha comptat amb la participació de la presidenta de la Mancomunitat Camp de Túria, Lola Celda, i la directora de Promoció Econòmica i Ús de l'ens, Chelo Herráez, ha servit perquè la directora general conega en profunditat els diferents projectes que es desenvolupen cercant convertir a Camp de Túria en un territori innovador.

Entre altres assumptes, s'han donat detalls dels projectes desenvolupats amb la col·laboració de l'Agència Valenciana de la Innovació (AVI), el Pacte Territorial d'Ocupació i l'Oficina de Projectes Europeus.

També s'ha explicat el Túria Innovation Transfer Day. Un esdeveniment que es va celebrar al novembre de 2022 i que va ser referent a nivell comarcal com a punt de trobada entre els instituts tecnològics, el HUB de proveïdors digitals de la comarca de Camp de Túria i les empreses. Una cita que va comptar amb taules de debat sobre temes com la mobilitat, l'agricultura, l'economia circular i la digitalització i píndoles relacionades amb conceptes innovadors i tecnològics.

En definitiva, l'objectiu d'aquestes reunions és donar a conèixer els projectes per a coordinar el treball de les administracions públiques per a continuar desenvolupant idees que fomenten la innovació i la tecnologia a Camp de Túria.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon