Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Mancomunitat Camp de Túria associada al projecte Aula Mentor Camp de Túria: més de 200 cursos de formació a distancia i gratuita

    


Aula Mentor és una iniciativa de formació oberta i flexible per a la formació i l'aprenentatge permanent al llarg de la vida a través d'Internet impulsada pel Ministeri d'Educació i Formació Professional. La Mancomunitat Camp de Túria és una de les entitats associades al projecte.

Dirigida a persones adultes majors de 18 anys, Aula Mentor Camp de Túria compta amb més de 200 tipus de cursos en línia, oferint una formació flexible i amb tutorització personalitzada. El seu objectiu és millorar les competències personals i professionals, a més de promoure l'ús eficient de les tecnologies. Pots consultar el catàleg dels cursos en aulamentor.es.

A més de les tutories telemàtiques, l'alumnat pot obtenir suport presencial dels administradors de cadascuna de les aules. Si la persona no disposa d'Internet o té mala connexió, podrà utilitzar una secció adaptada en la seu de la Mancomunitat Camp de Túria, situada en el carrer Pla de l'Arc s/n a Llíria.

La duració dels cursos és de dos a tres mesos i el cost de cadascun és de 24 € mensuals, sent la matrícula inicial de dos mesos ‒excepte en els cursos amb certificació de 30 hores que la matrícula inicial serà d'un mes‒. Per a obtenir un certificat d'aprofitament del curs realitzat haurà d'aprovar-se un examen presencial en la seu de la Mancomunitat Camp de Túria.

El període de matriculació està obert tot l'any excepte a l'agost. Per a matricular-se i rebre més informació pots trucar al telèfon 627 645 042.

 

 


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal