Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La llista de candidats de Robert Raga - PSPV-PSOE - a les municipals amb presència en les àrees residencials de la zona nord, central i sud de Riba-roja

    


 La proposta del candidat rep el suport unànime de tota la seua executiva

L'alcalde i candidat socialista a les eleccions municipals de Riba-roja, Robert Raga, ha presentat aquest diumenge 26 de febrer la seua proposta de llista per als comicis de maig a la seua executiva local, que  ha repaldat per unanimitat la candidatura amb clar caràcter territorial i renovat.

En aqueix sentit, la llista que posteriorment ha sigut ratificada en assemblea local recull deu dones i deu homes procedents de les àrees residencials de la zona nord, central i sud de Riba-roja, a més del nucli urbà, i amb la integració de membres de joventuts i independents “que aportaran els seus coneixements i ganes de millorar el poble” en paraules de Raga qui ha insistit en el “únic objectiu de treballar pels nostres veïns i veïnes”.

En l'àrea nord estan incloses Gallipont, Santa Mónica, Molinet, Parc Montealcedo, Montealcedo, Entrenaranjos, Santa Rosa, Clot de Navarrete i Pla de la Vallesa. En la zona central se situen Masia de Traver, València la Vella, la Carrasquereta, la Llobatera i Pous de Martí. Finalment, la zona sud comprén Residencial la Reva i Masia l’Oliveral.

“Incorporem candidats amb presència en totes les nostres urbanitzacions perquè aquest projecte és per a millorar Riba-roja, i el nostre poble són les 12 urbanitzacions que el componen, el seu nucli urbà i els seus disseminats” ha explicat Raga en una clara defensa del territorialisme i d'un municipi “cohesionat”.

“Estem per a millorar la vida de les persones, millorar els nostres carrers, aconseguir més ocupació i una millor economia en Riba-roja” ha assenyalat amb entusiasme l'alcalde candidat alhora que ha recordat que malgrat haver aconseguit baixar l'atur juvenil en un 57%, “hem de continuar treballant per a consolidar les relacions amb les empreses del polígon i augmentar encara més l'ocupabilitat dels nostres veïns que busquen treball”.

L'alcalde ha posat en valor la serietat del seu projecte i el seu caràcter “positiu”, per a “només centrar-se en el treball que millore les nostres infraestructures i els serveis municipals com el futur centre de salut i el transport municipal gratuït i deixar de costat qualsevol indici de de confrontació amb altres formacions” en al·lusió a la campanya municipal.

“Tenim tants projectes que transformen Riba-roja que només podem oferir propostes i obviar tot el que no siga millorar el futur dels nostres veïns i veïnes” ha insistit Raga alhora que ha oferit dades sobre els comptes públics de l'Ajuntament que han crescut un 370% més que amb l'anterior equip de govern, o les inversions en infraestructures, serveis públics i ajudes socials que mostren un clar canvi de cicle amb anteriors gestions.

Segons fonts del partit, en les pròximes setmanes i previ a l'inici de la campanya es presentarà la llista oficial a la ciutadania dels candidats a regidores i regidors pel PSPV-PSOE de Riba-roja de Túria

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon