Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Generalitat licita les noves concessions d´autobús de l´àrea metropolitana de València Nord, de la Foia de Bunyol i de Montserrat

La Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat ha tret a licitació les noves concessions de transport públic regular de viatgers i viatgeres per carretera dels autobusos CV-102 València Metropolitana Nord, CV-107 la Foia de Bunyol-València i CV-109 Montserrat-València.

El presupuesto de licitación de los autobuses CV-102 València Metropolitana Nord, CV-107 la Hoya de Buñol-València y CV-109 Montserrat-València asciende a 64 millones de euros

Los nuevos servicios se caracterizan por una mayor cobertura territorial y adecuación de la oferta a las necesidades de la demanda, por fomentar la intermodalidad y coordinar los diferentes modos de transporte público


La Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat destinarà un pressupost de 64 milions d'euros per a donar servei de transport públic a una població de prop de 305.000 persones. Aquestes concessions s'emmarquen en el nou model que la Conselleria ha dissenyat per a una major eficiència i sostenibilitat del sistema amb l'objectiu de fomentar l'ús del transport públic.

Així mateix, els nous serveis es caracteritzen, especialment, per una major cobertura territorial i adequació de l'oferta a les necessitats de la demanda, així com per fomentar la intermodalitat i coordinar les diferents maneres de transport públic.

CV-102 València Metropolitana Nord


El contracte de la concessió CV-102 València Metropolitana Nord comprén el Corredor que connecta la ciutat de València amb tots els municipis i zones de platja que es troben al nord de la capital fins a La Vall d'Uixó i ascendeix a 36.870.732,47 d'euros.

Aquest nou contracte integrarà els trànsits de la major part dels municipis de l'Horta Nord (Albalat dels Sorells, Alboraia, Almàssera, Bonrepòs i Mirambell, Emperador, Foios, Massalfassar, Massamagrell, Meliana, Museros, La Pobla de Farnals, el Puig de Santa Maria, Puçol, Rafelbunyol i Tavernes Blanques), Canet d'en Berenguer (El Camp de Morvedre) i els de la Vall d'Uixó i Almenara, que es produeixen amb València i amb Sagunt, així com els propis que es produeixen entre aquestes dues ciutats.

CV-107 la Foia de Bunyol-València

Quant a la CV-107 la Foia de Bunyol-València, amb un pressupost de 20.747.585,32 euros, connectarà tots els municipis de la Foia de Bunyol, a excepció de Setaigües i Dosaigües, i el municipi de Torís, pertanyent a la comarca de la Ribera Alta amb la ciutat de València.

A més, es reforçarà la connexió amb l'Hospital de Manises i el Centre d'Especialitats d'Aldaia, el complex educatiu de Xest i les estacions de Renfe-Rodalia a Bunyol, Xiva i Xest.

Amb el propòsit de fomentar la intermodalitat i aprofitar de forma més eficient els recursos de la Generalitat, la majoria de les rutes tenen com a destinació final l'estació d'autobusos de València, previ pas per l'estació de metro d'Ángel Guimerá, on els passatgers i passatgeres podran fer transbord amb Metrovalencia.

CV-109 Montserrat-València


En relació a la CV-109 Montserrat-València, amb un pressupost de 6.593.595,36 euros, comunicarà els municipis municipis de les subcomarcas de La Vall dels Alcalans (Montserrat, Montroi i Real) i el Marquesat (Alfarb, Catadau i Llombai), a més de Millars i Dosaigües, amb Torrent i València.

També es pontenciará la intermodalitat amb Metrovalencia, a Torrent, per la qual cosa es generaran noves línies de transport regular que atendran més eficaçment totes les necessitats de mobilitat de la població a la qual es donarà servei i s'augmentarà significativament la seua oferta.

Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon