Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Generalitat licita les noves concessions d´autobús de l´àrea metropolitana de València Nord, de la Foia de Bunyol i de Montserrat

La Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat ha tret a licitació les noves concessions de transport públic regular de viatgers i viatgeres per carretera dels autobusos CV-102 València Metropolitana Nord, CV-107 la Foia de Bunyol-València i CV-109 Montserrat-València.

El presupuesto de licitación de los autobuses CV-102 València Metropolitana Nord, CV-107 la Hoya de Buñol-València y CV-109 Montserrat-València asciende a 64 millones de euros

Los nuevos servicios se caracterizan por una mayor cobertura territorial y adecuación de la oferta a las necesidades de la demanda, por fomentar la intermodalidad y coordinar los diferentes modos de transporte público


La Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat destinarà un pressupost de 64 milions d'euros per a donar servei de transport públic a una població de prop de 305.000 persones. Aquestes concessions s'emmarquen en el nou model que la Conselleria ha dissenyat per a una major eficiència i sostenibilitat del sistema amb l'objectiu de fomentar l'ús del transport públic.

Així mateix, els nous serveis es caracteritzen, especialment, per una major cobertura territorial i adequació de l'oferta a les necessitats de la demanda, així com per fomentar la intermodalitat i coordinar les diferents maneres de transport públic.

CV-102 València Metropolitana Nord


El contracte de la concessió CV-102 València Metropolitana Nord comprén el Corredor que connecta la ciutat de València amb tots els municipis i zones de platja que es troben al nord de la capital fins a La Vall d'Uixó i ascendeix a 36.870.732,47 d'euros.

Aquest nou contracte integrarà els trànsits de la major part dels municipis de l'Horta Nord (Albalat dels Sorells, Alboraia, Almàssera, Bonrepòs i Mirambell, Emperador, Foios, Massalfassar, Massamagrell, Meliana, Museros, La Pobla de Farnals, el Puig de Santa Maria, Puçol, Rafelbunyol i Tavernes Blanques), Canet d'en Berenguer (El Camp de Morvedre) i els de la Vall d'Uixó i Almenara, que es produeixen amb València i amb Sagunt, així com els propis que es produeixen entre aquestes dues ciutats.

CV-107 la Foia de Bunyol-València

Quant a la CV-107 la Foia de Bunyol-València, amb un pressupost de 20.747.585,32 euros, connectarà tots els municipis de la Foia de Bunyol, a excepció de Setaigües i Dosaigües, i el municipi de Torís, pertanyent a la comarca de la Ribera Alta amb la ciutat de València.

A més, es reforçarà la connexió amb l'Hospital de Manises i el Centre d'Especialitats d'Aldaia, el complex educatiu de Xest i les estacions de Renfe-Rodalia a Bunyol, Xiva i Xest.

Amb el propòsit de fomentar la intermodalitat i aprofitar de forma més eficient els recursos de la Generalitat, la majoria de les rutes tenen com a destinació final l'estació d'autobusos de València, previ pas per l'estació de metro d'Ángel Guimerá, on els passatgers i passatgeres podran fer transbord amb Metrovalencia.

CV-109 Montserrat-València


En relació a la CV-109 Montserrat-València, amb un pressupost de 6.593.595,36 euros, comunicarà els municipis municipis de les subcomarcas de La Vall dels Alcalans (Montserrat, Montroi i Real) i el Marquesat (Alfarb, Catadau i Llombai), a més de Millars i Dosaigües, amb Torrent i València.

També es pontenciará la intermodalitat amb Metrovalencia, a Torrent, per la qual cosa es generaran noves línies de transport regular que atendran més eficaçment totes les necessitats de mobilitat de la població a la qual es donarà servei i s'augmentarà significativament la seua oferta.

Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal