Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Carrera Arbres i Castells de Camp de Túria també inclourà el Campionat Autonòmic Universitari de Trail

     


La Mancomunitat Camp de Túria continua immersa en els preparatius de la XIII edició de la Carrera dels Arbres i Castells de 2023. En aquesta edició, a més dels equips que disputaran les 9 etapes previstes també s'albergarà el Campionat Autonòmic Universitari de Trail.

En concret, en l'etapa regna que es disputarà el diumenge entre els municipis d'Olocau i Gàtova, a més de prendre l'eixida els i les corredores de la Carrera Arbres i Castells també participaran les persones inscrites en el Campionat Autonòmic Universitari de Trail. S'espera la participació d'uns 90 corredors/as pertanyents a les 7 universitats de la Comunitat Valenciana.

Aquest matí, ha tingut lloc una reunió a Olocau per a avançar en els preparatius. En la cita han participat l'alcalde d'Olocau, Antonio Ropero, l'alcalde de Gàtova, Manuel Martínez; el regidor d'Olocau, Voro Navarret; el director d'esports del CEU i organitzador de la prova universitària, Javier Sánchez; així com el tècnic d'esports de la Mancomunitat Camp de Túria, Andreu Sanz, i Juan Carlos Benlloch com a col·laborador de la prova.

Es tracta de l'etapa 7 d'Arbres i Castells, la segona que es disputarà el diumenge. Està prevista l'eixida a les 09:00h i té un temps màxim de 2 hores i 20 minutos. Els i les corredores eixiran des de la Casa de la Senyoria d'Olocau i 14 kilómetres després seran rebuts en la Plaça del País Valencià de Gàtova.

L'etapa regna és pura de muntanya, un recorregut modificat respecte a altres edicions per a fer-la més muntanyenca. És la mateixa distància on s'alternen trams de senda i pista. Travessaran el parc natural de la Serra Calderona i podran gaudir de naturalesa en estat pur recorrent la Figuera del Castell, el Venturer, El Castell del Real, Molino de la Cella i el Molino d'Iranzo.

Recorda, si vols participar en la Carrera Arbres i Castells necessites formar equip d'entre 5 i 9 corredors/as. Pots conèixer més detalls en la web www.carreraarbolesycastillos.com


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon