Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Biblioteca de l'Eliana organitza un taller sobre dones científiques

La Biblioteca Municipal de l'Eliana recupera la celebració del Dia Internacional de la Dona i la Xiqueta en la Ciència, que se celebra cada 11 de febrer des que fora proclamat per l'ONU l'any 2015. L'objectiu principal d'aquest dia és aconseguir una major participació i inclusió d'aquest col·lectiu en el món de la ciència i la tecnologia i, d'aquesta manera trencar amb la bretxa de gèneres, reivindicant l'accés i la participació plena i en igualtat de les dones i les xiquetes en aquest sector.

Amb el taller infantil 'Herstory', que se celebrarà el dijous 16 a les 17.30 hores en les instal·lacions provisionals de l'Edifici Passarel·la, la Biblioteca vol visualitzar a dones brillants no reconegudes com Nettie Stevens, Lise Meitner, Marietta Blau o Rosalind Franklin, entre moltes altres, les troballes de les quals van ser crucials en l'àmbit mèdic, científic, tecnològic i matemàtic. En ell, els xiquets i xiquetes participants podran visualitzar, reflexionar i conéixer el paper de la dona en l'actualitat i al llarg de la història., i fins i tot, despertar la seua pròpia vocació científica.

Les inscripcions poden realitzar-se a través del correu electrònic prestecsbiblioteca@leliana.es indicant el nom complet del menor, edat i telèfon de contacte.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon