Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Hauran punts violeta en les Falles 2023 de l'Eliana

Les Falles de l'Eliana tornaran a comptar un any més amb Punts Violeta, uns espais que busquen sensibilitzar a la ciutadania de les agressions sexistes en les festes així com atendre, informar i ajudar a les víctimes. L'objectiu d'aquestes accions és conscienciar, previndre i gaudir les festes sota el respecte cap a les dones, sense assetjament ni humiliació masclista, convertint així a l'Eliana en un municipi lliure de violències sexistes durant les celebracions josefines.

Per a participar com a voluntàries, les persones interessades majors de 18 anys poden inscriure's, fins divendres que ve 17 de febrer, en el formulari habilitat o enviant un correu electrònic a mperez@leliana.es indicant en l'assumpte 'Voluntariat en Punt Violeta'. En la sol·licitud s'haurà de justificar el compliment dels següents requisits: assistència a formació en punts violeta que es facilitarà des de l'Ajuntament o acreditar disposar de formació específica en igualtat o Violència de Gènere.

L'Ajuntament continua així amb les accions integrades dins del Programa Municipal de Foment de la Igualtat i Prevenció de la Violència de Gènere especialitzat en família, dona i persones menors d'edat.
 


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon