Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

FestIN unirà Llíria, Dénia i Riba-roja en actes relacionats amb la música, la gastronomia i els visigots

En Riba-roja serà 'Descobreix el secret visigot' a Llíria 'Llíria Ciutat de la música i Dénia de la gastronomia'

Segons informen des de FestIN, el Festival d'Art & Gastronomia de València 2023, FestIN, té les seues fronteres situades més enllà del Cap i Casal i arriba aquest cap de setmana al Camp de Túria, els veïns del qual podran ser testimonis de les proposades culinàries i artístiques que aquest esdeveniment porta amb si. Llíria i Riba-roja de Túria són les triades per a albergar el diumenge 12 “Llíria Ciutat de la música i Dénia Ciutat de la gastronomia” i “Descobreix el Secret Visigot”, respectivament.

El primer funciona com a tàndem al costat de Dénia. Ambdues sent denominades Ciutats Creatives per la UNESCO, es funden en un innovador esdeveniment d'Art i Gastronomia on el Conservatori Professional de Música de Llíria interpretarà la banda sonora de la “Gamba Roja de Dénia” mentrestant, precisament, aquest crustaci es converteix en protagonista del plat degustació en el qual treballarà durant l'acte el xef Jordi Andrés.

L'esdeveniment arrancarà a les 12:00h i compta amb un aforament màxim de 100 persones amb inscripció prèvia a un preu de 12 euros.

“Descobreix el Secret Visigot” consisteix en una visita guiada al Museu Visigot de Pla de Nadal, al castell de Riba-roja. De la mà d'un arqueòleg expert, els assistents podran revelar tot el que aquests antics habitants van fer al poble acompanyats de la degustació preparada per la xef Lina Marcela, del restaurant La Muralleta, inspirada en aquell període de la història.




Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon