Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Esquerra Unida de Bétera tria a Luis Poveda per encapçalar la seva candidatura municipal

Segons informa l'organització d'esquerres de Bétera per a les eleccions locals de maig ha triat a Luis Poveda, persona coneguda i representativa en el moviment social del municipi perquè encapçale la seua candidatura.

Luis Poveda ha assegurat que la seua millor opció és "recompondre un govern progressista per a Bétera". En aquest sentit ha manifestat que el sentir del seu Col·lectiu és col·laborar amb les altres forces progressistes, per a això afirma: "continuem oberts a col·laborar fins i tot compartint llistes" sempre que això garantisca una visibilitat i compromís per als principis que Esquerra Unida assumeix com a prioritaris per als veïns i veïnes de Bétera:

Luis Poveda s'ha destacat al llarg d'aquestes legislatures per una defensa constant dels drets dels ciutadans de Bétera que viuen en les xicotetes urbanitzacions. Totes elles, segons informa el candidat, oblidades pels diferents governs i deixades de la mà en l'última legislatura.

Així mateix, com a eixos del seu projecte afirma voler que es normalitze el transport públic entre les urbanitzacions i el centre, uniéndo hastaa i des del Centre de Salut, i el Metre; instal·lar l'enllumenat públic en tot el terme municipal, completant els llocs no acabats d'urbanitzar amb fanals d'alimentació solar, la defensa del públic i una gestió més raonable que permeta que desapareguen els abocadors "alegales" que existeixen en tot el municipi i que es regularitze d'una vegada la recollida de fems, d'estris i la neteja en tot el terme municipal.

Últimes propostes en el Ple del 6 de febrer passat

Precisament en l'últim ple del passat 6 de febrer i a conseqüència que el municipi pròxim de Serra ha posat en marxa un autobús des de Torre Portacelli fins al Centre de Salut de Bétera; Luis Poveda va proposar arribar a un acord entre els dos municipis i aprofitar aqueix autobús perquè servisca també als veïns i veïnes de Pinares i el Brucar.

Luis Poveda


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon