Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Es prepara la cafeteria de la Ciutat de la Justícia com a seu de la Junta Electoral Provincial

La Conselleria de Justícia, Interior i Administració Pública ha finalitzat les obres de remodelació de l'antiga cafeteria de la Ciutat de la Justícia de València amb la finalitat d'incloure espais administratius i les dependències de l'Oficina Electoral local i provincial de València. 


La necessitat d'aquesta adequació en l'edifici de la Ciutat de la Justícia de València ve determinada per la progressiva adaptació de les seus judicials a la realitat social, així com les noves necessitats generades, entre altres, a causa de la situació sanitària derivada de la COVID-19, i els cada vegada més nombrosos serveis que han de prestar-se. 

Per això, amb una inversió d'1.044.093,50 euros (IVA inclòs) s'ha requerit la reorganització d'alguns dels serveis complementaris per a generar nous espais que acullen serveis situats en altres espais de l'edifici, els quals, després de la seua liberalització, poden incloure futurs jutjats. 


Descripció de les obres


Les necessitats de l'espai feien necessària la desvinculació de la planta baixa i de la entreplanta, unides prèviament. En planta baixa se situen les Juntes Electorals, Provincial i de zona, amb els seus serveis i instal·lacions independitzades de la planta superior. En la entreplanta s'ha mantingut la zona de descans de personal, ampliant-la. S'han situat dues aules de formació, la biblioteca i una zona de reprografia.  Per a aconseguir la independización de totes dues plantes, s'ha derrocat l'escala de comunicació actual i s'ha tancat amb un forjat.


L'espai de planta baixa, amb 425,90 metres quadrats, es divideix en dues Juntes Electorals, una Local i una altra Provincial, totes dues amb serveis i instal·lacions idèntiques: despatxos, zona d'oficina oberta, sala de reunions, recepció, sala d'espera, nuclis de lavabos i arxius. Tots dos espais tenen accés directe a la via pública. S'ha anul·lat l'accés que existia a la via pública des de la cuina. La Junta electoral Local compta amb un espai per a situar el seu equip d'emmagatzematge propi.

La entreplanta, que està sobre l'antiga cafeteria i consta de 522,59 metres quadrats, s'ha ampliat afegint la zona de l'actual escala de comunicació amb la cafeteria de la planta baixa i part del restaurant. Se situen dues aules de formació, una biblioteca, zones de descans, una sala de lactància, una sala de reprografia i nous lavabos per al personal del major complex judicial de la Comunitat Valenciana.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal