Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

En Sant Antoni de Benaixeve el col·legi Fundació Sant Vicent Ferrer organitza la ‘Olimpíada Roja’ el 27 febrer

Una iniciativa de l'alumnat que ressalta el valor de les jornades de donació de sang on tot veí o veïna del municipi podrà participar amb cita prèvia.

El dilluns 27 de febrer, el col·legi Fundació Sant Vicent Ferrer organitza una jornada de donació de sang com a iniciativa dels i les alumnes del centre educatiu sota el nom ‘Olimpíada Roja’.

Amb l'objectiu d'aconseguir el major nombre de donacions, des del col·legi conviden a tots i totes les veïnes del municipi a participar i així convertir-se en herois solidaris. Per a això, hauran de confirmar la seua assistència per a estimar el nombre de donacions a través dels codis QR dels cartells informatius.

La jornada es dividirà en dos torns, al matí i a la vesprada. El primer s'estendrà de les 9 hores del matí fins a les 13 hores. Mentre que, el de la vesprada reprendrà a les 16 hores i finalitzarà a les 19 hores. Tots dos tindran lloc en el propi centre educatiu Fundació Sant Vicent Ferrer (c/ Sant Vicent Ferrer, 4, San Antonio de Benagéber).



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon