Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Els Salons Arc de Sant Martí adquirits recentment per l'Ajuntament de Paterna són ja el 'Centre Municipal Arc de Sant Martí'

L'Edifici Municipal Arco Iris de Paterna acollirà un Centre de Formació i Ocupació i un Centre d'Estudis

Els tradicionals Salons Arc de Sant Martí adquirits recentment per l'Ajuntament de Paterna són ja el Centre Municipal Arc de Sant Martí. L'edifici, de més de 2.000 m², acollirà un Centre de Formació i Ocupació en les seues plantes superiors i un Centre Estudi en la seua planta baixa que obrirà a les vesprades i caps de setmana, amb horari 24 hores en èpoques d'exàmens.

Així ho ha anunciat hui l'Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, en la roda de premsa que ha celebrat en aquestes instal·lacions municipals, acompanyat de la Tinenta Alcalde de Seguretat, Mobilitat i Transició Ecològica, Nuria Campos, la Tinenta Alcalde de Presidència, Eva Pérez, i el Tinent Alcalde d'Ocupació, Julio Fernández.

Tal com ha explicat el primer edil "la planta baixa serà una sala d'estudi que obrirà caps de setmana i vesprades, així com 24 hores en èpoques d'exàmens, per a donar servei a tot el nucli urbà".

"A causa de l'excel·lent acolliment que té tant el servei de biblioteca 24 hores en èpoques d'exàmens com les sales d'estudi que tenim repartides per tots els barris, hem decidit augmentar l'oferta de zones destinades a facilitar l'estudi i la preparació d'oposicions dels nostres veïns/as amb aquest nou espai que podrà ser utilitzat a partir del 15 de febrer", ha destacat Sagredo, al mateix temps que ha recordat que "pel seu emplaçament pròxim tant a l'IES Dr. Peset com a l'IES Henri Matisse, el Centre Municipal Arc de Sant Martí possibilitarà als estudiants de tots dos centres i veïns/as de la zona disposar d'un lloc pròxim i adequat per a l'estudi".

El servei de sala d'estudi 24 hores, que actualment s'ofereix a la biblioteca Cova Gran, es traslladarà al nou edifici municipal, situat al carrer Músic Antonio Cabeza, i complementarà als centres d'estudis de Campament, Lloma Llarga, La Canyada i Terramelar.

Quant a les plantes superiors de l'edifici, estaran destinades a la impartició de cursos de formació i ocupació com el POEFE, els PFCB, així com a diferents tallers d'ocupació.

En aquest sentit, Sagredo ha recordat que "Paterna és líder en creació d'ocupació i, per això, considerem tan important continuar invertint en aquesta mena d'instal·lacions que ens permeten ampliar la nostra oferta formativa i millorar tant els nostres nivells d'ocupació com el talent de les nostres empreses".

Les noves instal·lacions municipals, que estan cofinançades amb els fons europeus EDUSI, forma part del Pla de Regeneració de Santa Rita, on s'engloben totes les actuacions que tenen com a objectiu dinamitzar aquest barri, convertint-lo en una zona de referència de serveis, on s'emmarca la futura Residència i centre de dia per a Majors, el nou Consultori Mèdic de Santa Rita, així com la Residència i Centre de Dia per a persones amb diversitat funcional.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon