Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El taller 'Meteolab' del CSIC sobre meteorologia i clima arriba a Llíria el 13 i 14 de febrer


Alumnat de l'IES Camp de Túria i del CEIP Sant Vicent Ferrer participaran en l'activitat


Què és l'efecte d'hivernacle? o com es mouen les masses d'aire? són algunes de les preguntes a les quals donarà resposta el taller sobre meteorologia i clima 'Meteolab', que se celebrarà a Llíria els pròxims 13 i 14 de febrer.

Esta activitat, en el marc del projecte de divulgació científica Ciudad Ciencia, impulsat pel Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC), oferirà sessions dirigides a alumnat de Secundària de l'IES Camp de Túria i de Primària del CEIP Sant Vicent Ferrer.

El taller, elaborat i impartit per personal investigador de l'Institut de Geociències (CSIC-UCM) i de la Facultat de Físiques de la Universidad Complutense de Madrid, convida a les persones participants a descobrir les geociències d'una manera lúdica i participativa. Es tracta d'un conjunt d'accions en els quals s'explicaran, mitjançant experiments senzills, conceptes fonamentals sobre la física de l'atmosfera i el clima. Entre les propostes, les assistents descobriran aspectes relacionats amb el canvi climàtic, el vent, la pressió i la temperatura, la precipitació i els núvols o l'oceà.

Ciudad Ciencia es va llançar al març de 2012 i compta actualment amb la col·laboració de 55 municipis de tota Espanya, entre ells Llíria, amb la finalitat que els seus habitants coneguen de primera mà l'actualitat científica i tecnològica.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon