Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El portal d’ocupació i empresa de la Mancomunitat Camp de Turia gestiona més de 200 ofertes en 2022


La Mancomunitat Camp de Túria va posar en marxa l'any 2018 el Portal d'Ocupació i Empresa. Un lloc on oferta i demanda es donaven la mà gràcies a l'Acord Territorial d'Ocupació, un programa dependent del departament de Promoció Econòmica i subvencionat per Labora a través de Fons Europeus.

En 2018 el portal d'ocupació va registrar 52 ofertes i any rere any la xifra no ha parat d'augmentar fins a aconseguir les 206 ofertes registrades només en 2022. Les ofertes són majoritàriament de la comarca Camp de Túria, encara que també gestiona demanda d'ocupació fora del territori. En total, suma ofertes de 400 entitats diferents.

Quant a les actuacions amb persones inscrites les xifres demostren que el Portal va convertint-se en un referent per a la cerca d'ocupació a la comarca. En el seu primer any de vida, el personal tècnic va realitzar 1.702 actuacions, xifra que va pujar fins a 3.115 en 2019. En aquest últim any el nivell d'actuacions es manté, havent registrat un total de 3.131 actuacions.

En termes absoluts, les persones usuàries que avui dia estan registrades en el portal ascendeixen a 6.402, havent sumat 1.269 aquest últim any. A més, el portal també ofereix informació dels tallers i cursos que es desenvolupen dins del marc del ACORD. Tallers enfocats tant per a aturats com per a emprenedors, empreses i comerciants. Es tracta de cursos totalment gratuïts oferits per personal tècnic de la Mancomunitat Camp de Túria.

Si estàs cercant treball o tens un lloc que necessites cobrir, no el dubtes i registra't en  i si tens algun dubte pots cridar als telèfons 664533570 o 627645042.




Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon