Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El Festival de Cinema de Paterna acull la preestrena de la cinta 'La niña de la comunión'


El Festival de Cinema de Paterna i els cinemes Kinépolis de la ciutat acolliran demà dimarts, 7 de febrer la preestrena de "La niña de la comunión", la nova pel·lícula de terror dirigida per Víctor García (Gallows Hill). La presentació serà a càrrec del propi realitzador i de la protagonista Carla Campra (Todos lo saben)

El film està ambientat al maig de 1987, en un xicotet poble d'interior. Després de la comunió de la seua germana, Sara i la seua amiga Rebe ixen una nit de festa i tornen a casa fent autoestop. Durant el trajecte, el conductor del cotxe les intimida amb bromes de mal gust, fins que algú – o "alguna cosa" – se'ls travessa en la carretera. En eixir del cotxe per a investigar, només troben una vella nina de comunió enmig del fosc bosc. A partir d'ací, començarà una esgarrifosa història, que involucrarà a Sara, la nina i la desaparició d'una xiqueta el dia de la seua comunió. La història arribarà a la pantalla gran el 10 de febrer.

Les Preestrenes del Festival Antonio Ferrandis, organitzats per l'Ajuntament i Kinépolis Paterna, pretenen consolidar la connexió entre la ciutat i els principals noms que integren el cinema espanyol a través de diferents preestrenes i presentacions especials. El mes de gener passat, el cicle va iniciar la seua setena temporada consecutiva amb un esdeveniment dedicat a la pel·lícula "Lobo feroz".


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon