Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El Consell aprova un conveni amb la FVMP per a la posada en marxa del programa ‘En moviment’ per al foment de l'activitat i l'exercici físic  • En aquest conveni col·laboren la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport i la de Sanitat Universal i Salut Pública

El Ple del Consell ha aprovat un conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport, la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública i la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP) per a la posada en marxa del programa 'En moviment'. 

Es tracta d'un programa impulsat per la Generalitat que fomenta la  prescripció d'activitat i exercici físic, una recepta esportiva orientada a la salut en atenció primària, en col·laboració amb salut pública, els professionals de l'activitat física i els serveis esportius de les entitats locals. 

Les persones beneficiàries d''En moviment' són persones inactives, amb factors de risc i patologies cròniques, així com els majors de 70 anys. Aquest programa s'executa mitjançant les unitats d'activitat física i exercici físic de caràcter local coordinades per personal preparador físic.

Així mateix, les persones usuàries d'aquest programa rebrà una recepta per a activar la seua activitat física, que tinga conseqüències positives en la seua salut, d'un mínim de sis mesos i un màxim de nou. Perquè puga realitzar els exercicis que se li recepten, podrà comptar amb instal·lacions i acompanyament professional totalment gratuïts.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon