Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El Centre de Salut de l'Eliana formarà a la ciutadania en tràmits sanitaris online

El Departament de Salut Arnau de Vilanova-Llíria ha iniciat un projecte per a formar a la ciutadania en la realització de tràmits sanitaris en línia. La iniciativa la lidera el Centre de Salut de l'Eliana, que començarà la primera edició dijous 2 de març de 17.30 a 19.30 hores, gràcies a la col·laboració de l'Ajuntament, que ha posat a la disposició del projecte el Centre de Formació de Persones Adultes (EPA).

El curs es dirigeix a la ciutadania elianera que necessite adquirir un nivell bàsic de coneixements que li permeta realitzar els tràmits més habituals amb l'administració sanitària de manera telemàtica: instal·lació de l'APP GVA+Salut, petició de cites en Atenció Primària, consulta de cites d'Atenció Especialitzada, sol·licitud de lliure elecció o segona opinió, accedir a la història clínica electrònica o l'obtenció i utilització de la clau permanent o clau pin.

La formació permetrà a la ciutadania guanyar autonomia per a triar, segons la seua disponibilitat, temps o ubicació geogràfica, la manera de comunicar-se amb l'Administració: presencial o telemàticament, al mateix temps que estalviar temps, desplaçaments i recursos materials. A més, les persones usuàries aprendran a realitzar els tràmits sanitaris més habituals des del seu ordinador o telèfon mòbil.
Per a inscriure's les persones interessades hauran de dirigir-se al taulell del Centre de Salut de dilluns a divendres, en horari de 8 a 14 hores, o enviar un correu electrònic a curseteliana_avll@gva.es, facilitant les seues dades de contacte.
 


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon