Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El Centre de Salut de l'Eliana formarà a la ciutadania en tràmits sanitaris online

El Departament de Salut Arnau de Vilanova-Llíria ha iniciat un projecte per a formar a la ciutadania en la realització de tràmits sanitaris en línia. La iniciativa la lidera el Centre de Salut de l'Eliana, que començarà la primera edició dijous 2 de març de 17.30 a 19.30 hores, gràcies a la col·laboració de l'Ajuntament, que ha posat a la disposició del projecte el Centre de Formació de Persones Adultes (EPA).

El curs es dirigeix a la ciutadania elianera que necessite adquirir un nivell bàsic de coneixements que li permeta realitzar els tràmits més habituals amb l'administració sanitària de manera telemàtica: instal·lació de l'APP GVA+Salut, petició de cites en Atenció Primària, consulta de cites d'Atenció Especialitzada, sol·licitud de lliure elecció o segona opinió, accedir a la història clínica electrònica o l'obtenció i utilització de la clau permanent o clau pin.

La formació permetrà a la ciutadania guanyar autonomia per a triar, segons la seua disponibilitat, temps o ubicació geogràfica, la manera de comunicar-se amb l'Administració: presencial o telemàticament, al mateix temps que estalviar temps, desplaçaments i recursos materials. A més, les persones usuàries aprendran a realitzar els tràmits sanitaris més habituals des del seu ordinador o telèfon mòbil.
Per a inscriure's les persones interessades hauran de dirigir-se al taulell del Centre de Salut de dilluns a divendres, en horari de 8 a 14 hores, o enviar un correu electrònic a curseteliana_avll@gva.es, facilitant les seues dades de contacte.
 


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon