Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Díaz en conèixer els enormes beneficis de BBVA demana a la banca que congeli hipoteques

La vicepresidenta segona i ministra de Treball i Economia Social, Yolanda Díaz, ha aprofitat aquest dimecres la publicació dels resultats de BBVA de 2022 per a demanar a la banca que congele hipoteques i modere beneficis.

En el seu compte de Twitter, la ministra es fa ressò de l'increment del benefici que va registrar BBVA en 2022, un 38%, per a afirmar després que "la crisi no pot ser una excusa per a guanyar més".

"Mentre la pujada de l'Euríbor encarirà la hipoteca mitjana en 250 euros al mes, els beneficis de BBVA creixen el 38%, fins a arribar a 6.420 milions d'euros, els majors de la seua història", apunta la vicepresidenta segona.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon